Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Serei Dániel Quintet


Budapest Jazz Club

2017. október 9. 20:00

A 2017-es Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjasok koncertje • 3.2

Bemutatkozó koncertjére saját kompozíciókkal, illetve legnagyobb példaképei (Wayne Shorter, John Coltrane) szerzeményeivel készül a Serei Dániel Quintet. A formáció megszólalásait a modern mainstream jazz mellett a kortárs klasszikus zene és a szabad vagy kötött improvizációk határozzák meg. A zenekar tagjai a fiatal jazzgeneráció jeles képviselői, akik külön-külön, más formációkban már évek óta játszanak együtt.

A kvintett alapját, a ritmusszekciót az Oláh Krisztián Trio tagjai képviselik, Oláh Krisztián Junior Prima és Gramofon-díjas zongorista, a Montreux-i Jazzfesztivál zongoraversenyének 3. helyezettje, 2015-ben a marosvásárhelyi jazzverseny legjobb szólistája.

Serei Dániel a Magyar Jazz Szövetség által rendezett Jazz Combo Versenyen 2015-ben a legjobb szólista díját kapta, 2017-ben pedig Lakatos Ablakos Dezső-ösztöndíjban részesült.

A kvintett tagjai::
Pálmai Panna – ének, Oláh Krisztián – zongora, Schildkraut Vilmos – nagybőgő, Pecze Balázs – trombita, Serei Dániel – dob